Flyttar!

2012-08-20 15:57:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Känner att blogg.se blivit för krångligt för min minimala tekniska förmåga och jag har även upptäckt att alla namnen jag tänkt ut till min nya blogg är upptagna, så jag har helt enkelt valt att byta till devote.se. Ni hittar mig numera här. Hoppas ni följer med mig, så ses vi där! :)
 
http://rainydays.devote.se/
http://rainydays.devote.se/

Honey I'm on fire I feel it everywhere

2012-08-19 02:35:05 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Dör lite över hur kass kvaliten blir när man laddar upp bilder här, visst var det inte så innan? Nåja. Fotade en av mina vänner i solnedgången, och vänner och solnedgångar måste ju vara en av de bästa kombinationerna som finns.
 

åh men hej

2012-08-16 01:40:51 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
Så länge sedan sist. Kikade in här efter så lång tid och möttes av så många fina kommentarer, herregud det hade jag aldrig anat eller förväntat mig. Tack så mycket fina ni, det värmer verkligen. Ska ta tag i det här med bloggandet igen, behöver bara lite tid för att få ordning på allt, och vänja mig vid blogg.se´s nya deisgn. Tycker den är jättejobbig faktiskt, men det ska nog gå bra. Under tiden det varit tomt har en hel del hunnit hända. Jag har haft mitt livs bästa sommarlov, hur klyschigt det än må låta. Har varit med om mycket nytt, och kämpat för att hålla bort saker från det förflutna. Ska klura ut lite bra inlägg och saker att skriva om, för jag känner att detta inte blir speciellt intressant. Ha det bra så länge så hörs vi snart igen.

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu